Kivitelezés

az egész ország területén

Ingyenes felmérés

+(36)-20-287-20-92

Email

info@vdgroup.hu

Falvarrás

A falvarrás egy olyan építészeti eljárás, amely lehetővé teszi a falak felújítását és megerősítését. A módszer lényege, hogy a falba furatokat készítenek, majd ezekbe betonacél rudakat helyeznek el. Ezután a furatokat speciális kétkomponensű anyaggal töltik fel, és így a betonacél rudak megerősítik a falat.

A falvarrás segítségével meg lehet állítani a falak repedéseit, javítani lehet a szerkezet stabilitását, és megerősíteni lehet a régi falakat. Ennek köszönhetően az épület hosszabb életűvé válik, és biztonságosabbá válik az ott élők számára.

A falvarrás során fontos, hogy szakemberek végezzék az munkát, akik értenek az épületek szerkezeti felépítéséhez, és többféle technika közül tudnak választani annak érdekében, hogy a legjobb megoldást találják meg a konkrét esetben.

Összességében a falvarrás egy hatékony és tartós megoldás a régi és nem jól épített épületek megerősítésére és felújítására.

Gyors kapcsolatfelvétel

Hétköznap az ajánlatkérés után legkésőbb 24 órán belül válaszolunk.

Professzionális csapat

Magas színvonal, több éves tapasztalatnak köszönhetően

Teljeskörű szolgáltatás

Helyszíni felméréstől a kivitelezésig.

Állítsa meg háza vizesedését, süllyedését vagy falainak repedését.

Keressen minket elérhetőségeinken.
Kérjen ingyenes ajánlatot.

Miért minket válasszon ?

Minden projektet úgy vállalunk el, hogy azoknál a legmagasabb minőséget tudjuk biztosítani önöknek mindezt a legkedvezőbb határidőn belül

Gyors, hatékony munkavégzés

Professzionális csapat

Ingyenes felmérés, ajánlat

Ajánlatkérés