Kivitelezés

az egész ország területén

Ingyenes felmérés

+(36)-20-287-20-92

Email

info@vdgroup.hu

Alap megerősítés/Injektálás

Beton injektálás során a cementbe vizet és speciális kötőanyagot kevernek, hogy a beton szerkezetet erősebbé, tartósabbá és ellenállóbbá tegyék. Az injektálás segítségével javítani lehet az alapok állapotát is, amelyek sokszor az épület életkorának és használatának hatására veszíthetnek az eredeti szilárdságukból. Az alapok megerősítése és a beton injektálás együttes alkalmazása segít abban, hogy az épület hosszú távon megfelelően működjön és biztonságos legyen a benne élők számára. Érdemes szakemberrel végeztetni ezeket a beavatkozásokat, hogy a munka minősége és tartóssága garantált legyen. Az alapok megerősítése és a beton injektálás egy fontos megoldás az épületek hosszú távú fennmaradása és stabilitása szempontjából. Az alapok megerősítése során általában megszilárdítják a meglévő struktúrát, hogy az még tartósabb és biztonságosabb legyen. A párhuzamos beton injektálás pedig arra szolgál, hogy az alapokban esetlegesen található üregek illetve hézagok bezáródjanak, így növelve az alapok ellenálló képességét és szilárdságát.

 

A vizes penészes falak nem csak azt jelentik, hogy otthonunk csúnyább kinézetűvé válik, hanem komoly egészségügyi kockázatokat is hordoznak magukban. A penészgombák különféle allergiás reakciókat válthatnak ki, például tüsszögést, köhögést, viszketést és bőrpírt. Ezek a tünetek elsősorban azoknál az embereknél jelentkezhetnek erőteljesebben, akik már rendelkeznek valamilyen alapvető allergiával vagy légúti betegséggel.

Azonban a penész nem csupán az allergiás reakciókra jelent veszélyt. Egyes penészgombák toxikus anyagokat termelnek, amelyek belélegzésével súlyos egészségügyi problémák alakulhatnak ki. Ilyenek például a légzőszervi megbetegedések, fejfájás, memóriazavarok és fáradtság. Különösen veszélyeztetettek lehetnek a csecsemők, kisgyermekek, idősek és immungyengeséggel élők.

Emellett a vizes penészes falak még komolyabb károkat is okozhatnak az épület szerkezetében. A nedvesség hatására a falak anyaga gyengülhet, ami hosszú távon akár szerkezeti problémákhoz is vezethet. A penészgomba megtámadhatja a falakat, burkolatot, bútorokat és könyveket egy szóval mindent, ami fontos nekünk!Ezen kívül a nedves falak alapjáraton is hidegek, így növelik a fűtési költségeket is.

Mindezek alapján fontos, hogy ha vizes penészes falat észlelünk otthonunkban, minél előbb intézkedjünk a probléma megoldása érdekében. A legjobb megoldás, ha szakemberhez fordulunk, aki felméri a probléma súlyosságát, és megfelelő módszerekkel szünteti meg a probléma forrását! Kérjék szakember segítségét!

Gyors kapcsolatfelvétel

Hétköznap az ajánlatkérés után legkésőbb 24 órán belül válaszolunk.

Professzionális csapat

Magas színvonal, több éves tapasztalatnak köszönhetően

Teljeskörű szolgáltatás

Helyszíni felméréstől a kivitelezésig.

Állítsa meg háza vizesedését, süllyedését vagy falainak repedését.

Keressen minket elérhetőségeinken.
Kérjen ingyenes ajánlatot.

Miért minket válasszon ?

Minden projektet úgy vállalunk el, hogy azoknál a legmagasabb minőséget tudjuk biztosítani önöknek mindezt a legkedvezőbb határidőn belül

Gyors, hatékony munkavégzés

Professzionális csapat

Ingyenes felmérés, ajánlat

Ajánlatkérés